• Mazars

    Employer Branding Campagne voor Mazars

Employer Branding Campagne voor Mazars

Bij veel organisaties wordt gesproken over mondiale ambities en maatschappelijke relevantie maar de mens lijkt daarbij weleens vergeten te worden. Mazars doet het anders. Namelijk door altijd de menselijke maat centraal te stellen. In de omgang met de klant, stakeholders én bovenal met elkaar. Een professional die zijn team en de klant begrijpt komt tot betere adviezen. Een manager die betrokken is bij zijn collega’s bouwt een sterker team. Mazars luistert. Helpt. Investeert. Werkt samen. Creëert arbeidsomstandigheden en -voorwaarden vanuit de mensen. En zorgt ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Voor Mazars is dit alles vanzelfsprekend. Alleen is die vanzelfsprekendheid niet vanzelf ontstaan. Mazars is er namelijk altijd mee bezig. Luisteren. Begeleiden. Leren. Carrières bouwen.

Vanzelfsprekend bij Mazars

In de Employer Branding Campagne  ‘Vanzelfsprekend bij Mazars’ snijden we de USP’s van Mazars als werkgever aan, zoals gezonde werk / privé balans, persoonlijke groei, flexibele stijl van werken, kansen voor je ontwikkeling en ruimte voor eigen initiatief, en we koppelen daaraan de zin: Vanzelfsprekend bij Mazars. Een zin die perfect past bij het DNA van Mazars.

In de campagne portretteren we de medewerkers van Mazars in dagelijkse, sociale en werk-gerelateerde situaties. Mazars en alle medewerkers staan tenslotte midden in de maatschappij. Met de totale portrettenserie (in fotografie en video) laten we zien dat we een inclusieve en diverse organisatie zijn.

Op de werkenbijwebsite geven we de nodige verdieping van het thema. Met een multimediale en vooral digitale campagne leiden we de doelgroep naar onze online kanalen waar we in meer diepte het verhaal van ‘Vanzelfsprekend bij Mazars’ vertellen. Met een doelgroepgerichte content- en mediastrategie brengen we de campagne tot leven en zijn we heel gericht zichtbaar bij de kandidaten die we zoeken.

The Addstore heeft strategie, concept en uitwerking van deze  Employer Branding Campagne voor Mazars verzorgd. Kijk hier voor meer Employer Branding Campagnes.

Korte video-ads voor o.a. Facebook/Instagram & Linked In 

Werken-bij-site

Employer Branding Campagne voor Mazars

Digital Out of Home materiaal 

Contentitems voor Social Media campagne 

                    

Soortgelijke campagnes